英语网 英语深圳站 > 初中英语 > 初三试题 > 正文

深圳牛津版九年级英语上册阅读完形练习2(含答案)

来源:深圳英语网 2011-11-05 11:28:26

中小学英语学习必备APP

摘要:二 Look at the clothes line in the twins bedroom. There are some clothes on it. You can see a green blouse and a yellow skirt. The trousers on the clothes line are black. They are not new but clean.

  

  Look at the clothes line in the twins' bedroom. There are some clothes on it. You can see a green blouse and a yellow skirt. The trousers on the clothes line are black. They are not new but clean. Are they Lily's clothes? No. I know they are Lucy's. Lily's clothes are on a clothes tree near the window. Her trousers are brown, her blouse is white and her skirt is blue. There is a new hat on the clothes tree, but it's not Lily's, it's Lucy's. There is an old hat on Lucy's bed in the room, it's Lily's. There are no clothes on the other bed, the bed is Lily's.

  1. What can you see in the bedroom? I can see __________.

  A. a clothes line  B. a tree   C. a bed

  2. What colour are Lucy's trousers? They are ________.

  A. green   B. black  C. brown

  3. Where is Lucy's hat? It's on _________.

  A. the clothes tree   B. the clothes line  C. lily's bed

  4. How many beds are there in the room? ________.

  A. only one  B. three   C. two

  5. Are there any things on Lily's bed? ________.

  A. Yes, there is a hat on it

  B. No, there is not anything on it

  C. Sorry, I don't know

  

  答案解析:

  1.从第一句“Look at the clothes line in the twins' bedroom.”可以看出,应选A。

  2.从“The trousers on the clothes line are black.”和后面的“Are they Lily's clothes? No. I know they are Lucy's.” 判断,应选B。

  3.从“There is a new hat on the clothes tree, but it's not Lily's, it's Lucy's.”可以断定,应该选A。

  4.整篇文章都谈的是双胞胎Lily和Lucy的房间里的东西,通读全文得知,房间里有两张床。应该选C。

  5.从本文最后一句来看,应该选B。



相关推荐